Fachlehrer und Fachlehrerinnen

Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  (Fachobmann), Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fachschaft Englisch

• SCHULFÜHRUNGEN AM RATSGYMNASIUM am FREITAG, den 23. FEBRUAR 2018:
    • ab 15:00 Uhr - Führungen für den zukünftigen Jahrgang 5 (Startpunkt: Haupteingang Gerberstraße)
    • 17:30 Uhr - Vorstellung des RGR für Eltern und Kinder des derz. Jahrgangs 4 an den Grundschulen, Informationen über den Jahrgang 5 (Aula)
    • 18:00 Uhr - Informationen über die Bläserklasse Jahrgang 5 (Aula)