Fachlehrer und Fachlehrerinnen

schoolofenglis

Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  (Fachobmann), Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Herr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , Frau  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fachschaft Englisch

• Beginn der Sommerferien: 22. Juni - Wiederbeginn des Unterrichts: 3. August
  • Sozialpraktikum: am Montag, den 7. August 2017 findet ab 9:45 Uhr in der Aula eine Informationsveranstaltung über das Sozialpraktikum der 9. Klassen statt. Herr Slomma von den Rotenburger Werken wird sprechen.